Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kit-uri reparatie casete directie
17732 lei
Brand
Toate modelele
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Kit-uri reparatie casete directie pentru toate modelele de masini: Volkswagen, Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, Ssang Yong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Acura, American Motors, Austin, Buick, Cadillac, Chana, Chery, Chrysler, Daihatsu, Dodge, Eagle, Geely, GMC, Great Wall, Iran Khodro, Lifan, Lincoln, Mercury, Oldsmobile, Plymouth, Pontiac, Saab, Samsung, Saturn, SMA, Talbot, Vauxhall, Vaz.

Kit-ul de reparatie caseta directie hidraulica cuprinde toate elementele de etansare, ghidaj si mecanice necesare repararii casetei dumneavoastre de directie, nu contine elementele metalice precum axul cremalier, distribuitor, rulmenti - deoarece in general acestea nu se gasesc de cumparat decat pentru anumite modele de casete si nici nu se schimba decat in cazuri foarte speciale - in cazul in care nu mai merg refolosite sau prezinta o uzura pronuntata, in aceste cazuri noi avem solutia - puteti intreba telefonic si orice consultant ce va raspunde la telefon 0731715570 va poate da toate lamuririle necesare.

La modul general un kit reparatie caseta de directie pentru caseta cu servodirectie hidraulica contine: cele 4 simeringuri (2 de pe axul cremalier, 2 de pe axul distribuitorului) iar acolo unde este cazul si capacul de praf situat in partea superioara a casetei de directie, o-ringuri, inele de protectie, bucse de protectie si ghidaj al axului cremalier, respectiv al simeringurilor de pe ax, bucsa semiluna sau patinele de pe tachetul impingator, dopuri de etansare pentru cazul in care caseta dumneavoastra trebuie transportata de la locul reparatiei la masina.

In interiorul casetei dumneavoastre veti gasi si 5-6 segmenti din PTFE, la solicitarea dumneavoastra putem adauga si acesti segmenti de teflon dar recomandarea noastra este sa nu umblati la ei daca nu faceti parte din breasla profesionistilor in reparatii casete de directie. De ce spunem asta? Pentru ca acesti segmenti in general nu se uzeaza!

Pentru KIT/SET REPARATIE CASETE DIRECTIE - original solicitati o oferta telefonica! Avem pe stoc intotdeauna kit-uri aftermarket si originale pentru orice model auto, pentru identificarea modelului de caseta de pe masina dumneavoastra avem nevoie doar de marca, modelul si anul de fabricatie al masinii dumneavoastra!

OFERIM CONSULTANTA TELEFONICA GRATUITA ORICARUI CLIENT CE A ACHIZITIONAT UN KIT DE LA NOI!
Din Gura in Gura